Werkwijze

Wat is mijn werkwijze?

Praktijk:

Aan huis heb ik een gezellige praktijkruimte. Ik ontvang je hier op een professionele en ontspannen wijze.

Mocht je behoefte hebben om een wandeling te gaan maken, dan is dat geen enkel probleem.

De omgeving is zeer geschikt om een mooie wandeling te maken.

E-mail sessies en de voordelen ervan:

Je kan contact met me opnemen,op een voor jou geschikte datum en perfecte tijd. Het kan voor jou zelfs “anoniem”. Vroeg in de morgen of laat in de avond. Alles is mogelijk met email coaching en counseling. Je blijft in je eigen vertrouwde omgeving en kunt de coaching of counseling doen op de manier die jij prettig vindt. Het is laagdrempelig (het is makkelijker om te mailen als naar een “praktijk” te gaan). Je hoeft de deur niet uit. Niemand weet dat je hulp krijgt (ook wel prettig). Je hoeft geen vrij te nemen of oppas te regelen en zo kun je lekker aan je doelen werken. Je bent overal te bereiken, ook in het buitenland en zo is er dus sprake van continuïteit. Geen reistijd of reiskosten. Je komt sneller in je gevoel omdat je in eigen vertrouwde omgeving bent en dit versnelt het bereiken van het resultaat. Mailen schept ook een veilig gevoel van ruimte en afstand, dus voel je je sneller op je gemak.
lelie
Voor het Mediation gedeelte doe ik de schriftelijke ondersteuning voor je. Ik regel huisvesting en kan een draagkrachtberekeing maken voor de kinder en/of partneralimentatie. Ik zorg dat er zo min mogelijk conflicten ontstaan. We stellen samen een convenant op en zonodig een ouderschapsplan.

Verder nog:

Ik lever de hulp via de e-mailsessies, aan in Word-documenten. Je kunt alles nog eens nalezen en desnoods uitprinten.

Huisbezoek:

Persoonlijke begeleiding kan niet alleen in gesprekken bij mij thuis, maar ook bij jou thuis. Als ik bij je thuis bent, kan je er ook voor kiezen om, behalve het gesprek, ook tips te krijgen b.v:

Je uitstraling: kleding of kleuren.

Ik kan je leren wat je leuk staat. Wat je beter wel of niet aan kunt trekken.

En ik kan je leren welke kleuren jou het mooist maken.

Maar ook over:

De inrichting van je huis.

Opruimen (energievreter).

Dit kan niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen hoor! Ben je als man bijvoorbeeld onzeker, dan kan ik je daar bij jou thuis in coachen! Ik sta dus helemaal tot je beschikking. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan contact met me op.

We maken een telefonische afspraak om te kijken waar jij in gecoacht wilt worden. Ik stuur je van te voren wat vragen. Je mailt me de antwoorden terug, zodat ik een indruk van je krijg.

We maken daarna een afspraak voor 4 uur en die mag jij zelf invullen.

Wat kost een huisbezoek van 4 uur? Voor een middag van 4 uur betaal je €350. Hier zitten alle kosten vanaf het eerste contact bij in.